Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min diktsamling "i ensamma timmar" finns att köpa på vulkan.se (https://vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=55745)


Att älska en poet


inristat i huden hos en poet
finns ord av skönhet
och fasa

en evig spegelbild
av passion

där hennes plågade själ
föder på bläck
från hennes pulserande ådror

andandes
en abstrakt verklighet

av depression

hon suktar efter olycklig kärlek
att färga hennes mörker rött

lockar sitt offer
med den ljuvaste viskning
av oskuldsfullhet

men akta dig från att sjunka ned i djupet
av hennes ögon

för med en endaste blick
kan hon fånga in dig
för alltid
hålla en bit av din själ

och du blir ristad
i odödlighet
på hennes ärrade hud

evigt existerande
i skuggorna mellan två världar

där varje ord är konstnärlig sanning

där att älska henne
skulle kunna ge dig det vackraste paradis

men
att bedra henne
skulle lämna dig förföljd
i evighet


för orden av en poet
blir aldrig glömda...




Fri vers av annso.fie
Läst 669 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-06-28 00:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åhh, gillar den här, vackert ..
2011-03-25

  miss julie
Jag önskar att jag kunde uttrycka mig så där bra. Du är en poet. På riktigt.
2010-01-05

  S.A.I. Steve Lando
en kvinnas själ o kropp, sinne o divinitet, är poetisk, magisk och konstnärlig

dina ord är träffande sanna,
alla hennes ord är alltid sanna,
i total trogenhet vi bör stå

emedans hon, poeten
måste frihetens frukter få smaka
det är bara så det är
2009-09-17

  mare VIP
Bra skrivet......
2009-08-12

  peter markurth
den som älskar en konstnärssjäl, får det ej enkelt i många fall...
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie