Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosenkrans

näckrosdammen kysser mig

när mitt radband blöder av bön
och gatljuset blinkar pulserande
ligger jag vidsträckt på madrassen
som stinker urin och oskuld

jag ber, jag ber att få komma tillbaks
blott ett par timmar, ty natten är ung
kokande tjära rinner längs min ryggrad
för tiden är passerad

och jag förbi...




Fri vers av Fredric
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-06-28 00:23



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Oj, så starkt berörde den här mig...Den känns så desperat, men ändå stillsam, hittar inget bättre ord än vacker, i kombination med vämjelig. Som sagt, ord som berör och får mig att tänka vidare...
2009-06-29

  dead_prez
när mitt radband blöder av bön
och gatljuset blinkar pulserande
ligger jag vidsträckt på madrassen
som stinker urin och oskuld

Det där var ju bara helt fantastiskt.
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric