Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara hjälte



Himlen är så blå idag, älskade
den är så ren och oskyldig
att det är svårt att tro annat om världen

Ja, sådana här dagar är det lätt att glömma ondska
men mina tankar som vandrar fritt
hamnar ändå alltid där
där odjuren bor

Och jag tänker, älskade
jag tänker på hur de har tuggat dig
rivit ditt skinn
och till och med förgiftat din nattsömn

Och det gör mig arg

Så jag ger dig mitt löfte, älskade
ett löfte att dräpa odjuren
dräpa alla jag kan finna
att hjälpa de sårade
och att värna om de oskyldiga

Och jag skulle göra det
om jag bara var värdig att vara hjälte




Fri vers av LePenseur
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-28 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur