Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunka sönder, snälla hjärta

i dunklet av mitt hjärta

är det alltid höst

kråkor som flyger pickar på dess väggar

innanför ljuset bara mörkt

en sluten dörr en ovisshet

en hemlighet

i mitt mörka rum




Fri vers av la-poet
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-09-29 12:22



Bookmark and Share


  Amy (F)
Känner av ensamhet i dina ord.
2005-10-02

  Markattan
Du skänker en vemodig känsla med dina mörkervackra rader. Gillar!!
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

la-poet

Mina favoriter
Dåligt väder
Synlighet