Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När...

...dagarna blir natt, sömnen ett redskap för att fly.
När ångest är vardagens insulin, hjärtat ett kirurgiskt experiment.

När klådan spritt sig, mitt inre blivit ett sår.
När sveket är vardag, vardag är kaos.

När alla ser på, men ingen förstår.
När sömnen tar slut, tabletterna inte biter.

Det är där du borde stå, inte på avstånd, utan att se på.




Fri vers av Toro
Läst 776 gånger
Publicerad 2005-09-29 12:28



Bookmark and Share


  Nemona
En sådan fantasi! Väldigt färgglatt språk!
2006-03-13

  Carlita
Jag gillar denna Toro.. Pills-aktig om du förstår hur jag menar :)
2005-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Toro

Mina favoriter
Tröttnad