Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttnad


Trött på mig själv.

Släcker lampan.

Hör mina andetag,

ändå.




Fri vers av JMR
Läst 645 gånger
Publicerad 2005-09-19 16:31



Bookmark and Share


  Myself
åhh,så trött man blir,''hur ska man orka"
2005-09-19

  Hans w-art Westlund VIP
ja ibland får man nog av sig själv... :)
2005-09-19

  Cris
He he! Ja så lätt blir man inte av med sig själv..
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR