Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lucky Goldstar!


religionsfrihet

din jävla electroluxsäljare
HÅLL DIN KÄFT!

den religion du försöker sälja,
var bra, innan du
satte foten innanför dörren
och smutsade ner

min tanke




Fri vers av Fredric
Läst 176 gånger
Publicerad 2009-06-29 00:29



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar, aggresiv, ord, handling, inga halvmesyrer, bra gestaltat.
2009-06-29

  Ex¤animo
känns som om din dammsugare rymmer en hel del... människa :o
grymt, bra!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric