Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man ändå…

Om jag ändå kunde få sitta alldeles stilla,
bara en liten stund, att uppfyllas av andligheten.
Om jag ändå fick tid att prisa och hylla,
Ja, då skulle jag prisa saligheten.

En liten stund, ville jag ha, med toner som smeker,
en liten, liten stund, att förgylla vardagen den grå.
Bara en liten stund, kunde jag väl få, med musik som leker.
Som för ett ögonblick kan få bekymren att ändå kännas rätt små.

Ett njutbart ögonblick, en stund av blänkande skimmer,
ett ögonblick av klarhet - ett hastigt möte med Gud.
Sekunder kanske, av en andlig tillvaro jag förnimmer.
En liten stund av stillhet, en liten stund med Gud.

Om jag för ett ögonblick fick slippa omvärldens alla ljud,
kunde jag kanske få en liten, liten tid över månntro.
Om jag ändå bara fick sitta, en liten stund med Gud
En liten stund av stillhet, en liten stund av ro




Fri vers av Hawk
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där var jättefint, mina ögon blev jättestora när jag läste din text.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk