Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyfter på luren



bredband, ip-telefoni
skype, messenger
bärbart, hörbart
kakafoni
avgifter på band
följer som i ledband
siffror om bästa avtal
försäljare dillar
om avtal,
täckningsområde
tillgänglighet
allting dansar
i hundraåttio
bra erbjudanden
bättre erbjudanden
men se upp
extraavgifter
endast en låg summa
och många bäckar små
blir inte billigt
räkna om
fundera
jämföra
äh...
går till telefonkiosken
eller än bättre
går till grannen
och tar en kopp kaffe





Fri vers av glittertindra
Läst 311 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-06-29 14:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"eller än bättre
går till grannen
och tar en kopp kaffe"
Har man hemligt nummer så slipper man försäljare som som försöker luras.
Jag skaffade hemligt nummer för att freda mig från terror men fick detta på köpet. Inga försäljare! Underbart ljuvligt och skönt!
2009-07-20

  Ronny Berk
ja - att föra samtalet över en kopp kaffe med väl tilltaget tilltugg är ett alldeles utmärkt alternativ till telefonsamtal med grannen, klokskap framförs i den texten...ja !
2009-07-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Teknik och strul
inget kul bättre
då hos granne
en pratstund få
det är ju lycka Du!
****************
2009-06-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Teknik och strul
inget kul bättre
då hos granne
en pratstund få
det är ju lycka Du!
****************
2009-06-29

  Sturesdotter
grannen
ja, jag röstar på det

älskar telefontystnaden...
2009-06-29

  karenina VIP
teknikhatare som jag är så vrider det sig i kroppen när jag läser dina ord. undviker och väntar in i det längsta när det gäller att skaffa ny mobil, dator o sv.. men när jag väl 'insett' och lärt mig det bra med det hela så kan jag mjukna upp lite... *L* men jag föredrar ändå öga mot öga så ja en kaffe låter bra!! :-)
2009-06-29

    ej medlem längre
Kaffet hos grannen låter bra. Bra skrivet och lite hämd på allt tekniktrassel.
2009-06-29

  Rosmarin
härligt med flödet av alla dessa finesser

jag känner teknikstressen!

och så avslutet med kaffekoppen hos grannen, blir precis den rätta knorren
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra