Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankesöndring


ibland tänker man sönder det fina
det spontana



det är synd




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-09-29 19:52



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
Det är inte bara synd.

Det är förbannad synd.

Är påven underrättad?
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP