Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill


Jag vill kunna betrakta dig
och beundra ditt vackra ansikte
utan att mötet med din blick gör mig generad

Jag vill kunna vara helt ärlig mot dig
utan att bespara dig på de vackra ord
som dyker upp i mitt huvud när jag ser på dig

Jag vill kunna vara nära dig
och andas in din alldeles egna doft
utan att dragningskraften känns besvärlig

Jag vill att vi tillsammans skapar den magi
som får tystnaden att förvandlas till ljuv musik
och den mörkaste natt att bli lika vacker som en solig dag

Jag vill ha kraften
som kan få dina ögon att tåras
och ditt skratt att klinga okontrollerat

Jag vill kunna lägga min hand i din
och känna fullkomlig trygghet
i att det faktiskt är Vi

Jag vill vara den enda
som någonsin kommer få dig att känna för någon
på så sätt som jag känner för dig




Fri vers av Susanna
Läst 973 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-09-29 19:27



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Just vad jag behöver
2010-12-11

  janoch taikon
väldigt vackert , den värmer verkligen :)
2007-12-01

  Susanna
Förut hade jag skrivit två delar av denna dikt, men raderade den första för att få plats med ny dikt.
2007-02-18

  The Stargazer
Åh, "jag vill" också :)
Jättefin dikt full av kärlek. Man blir alldeles varm och glad av att läse den. Jag vill I är också väldigt bra, men den här var snäppet bättre tycker jag.
2005-10-05

  O_regelbunden
Med lite insikt i vad det faktiskt handlar om så blir den sådär lite extra bra! ;) Jag hoppas verkligen du får allt det där, och lite till.. Jätte fin text sussie, du är grym på kärleksord!! (läste 1an oxå, och den + den här ska du vara riktigt stolt över!)
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna