Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarregn

 

Som ett bonzaiträd
vinden beskär

Tallen på klippan
lever trots allt

Så också människan
perioder av umbärande

Sommarregn får livet att flöda




Fri vers av Mona*
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 11:27



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vacker text om det välgörande regn!!


ja låt livets vatten flöda
undan all vår heta möda
stora droppar skulle smaka
sen kan solen komma tillbaka
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*