Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gömda

Ser du Livet bakom ögats spegel
som återger din egen blick?
Ser du mening bakom ordens tomhet
som växer till ogenomtränglighet?
Ser du osagd önskan som falnar i ensamheten,
ser du kärlek som rädslan döljer
och längtan som tär bort all hoppfullhet?
Kan du se svek och lyckodrömmar
gömd i tidens knutna hand?
Kan du hoppas på en stadig stjärna
i din blinda segernatt?
Kan du tro att blomman föds ur aska,
att tid blir alltets evighet?
Kan du förnimma vad hjärtat dig viskar,
i hemlighet?




Fri vers av byronessan
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-30 12:39



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
I dessa rader vilar många tankar och funderingar som gör att jag vill gå tillbaks och läsa dem om och om igen.
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

byronessan