Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Allt är en jakt efter lycka,
inte en bön om frid.
Lycka är inte ängar av rosor
eller en stjärnklar himmel.
Lyckan finns inte bortom hav
eller under lager av sten.
Lyckan svävar framför dig i vinden.
Lyckan sover inne i hjärtat -
väck den försiktigt.




Fri vers av byronessan
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-30 12:43



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Jätte vackert och sanna ord.
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

byronessan