Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräppost

 

du ligger slagen av stål
bruten men stark
i min vetskap

du säger att de
var värda
men inte jag

och jag dör 
med mitt falska
ett leende
i kyligt förvar




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo