Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske du går,
kanske du stannar,
kanske är längtan styrkan som bär.
kanske du ler,
kanske du blundar,
kanske var kärleken aldrig där.

Kanske jag gråter,
kanske jag flyr,
kanske blir lidelsen aldrig fri.
kanske jag lyssnar,
kanske jag ser,
kanske är drömmen självbedrägeri.

Kanske vi älskar,
kanske vi skiljs,
kanske sanningen bär oss mot lycka.
kanske vi lider,
kanske vi ber,
kanske livet vill slita och rycka.




Fri vers av byronessan
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byronessan