Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fallande led.




Icke endast för män vi falla
vi kan förfalla rent allmänt bland
fint folk och snusk

vi kan falla för det feta
stekfläsket och sillen
smöret och istret

vi kan även falla i koma
utan att veta
falla i fylla och villa
och också då inte veta

att låta allt falla i glömska
kan vara både
listigt och lömskt

falla för frestelser är nog
det mest våghalsiga
omogna och roligaste
falla på rygg falla på mage
falla för smicker falla för alla
som faller för dig

farliga fall rekommenderas
dock ej
från tak och balkonger
stegar och träd
alla sorters stup och
höga hisnande höjder
även låga nivåer kan
fälla
som tuvor och
trösklar spikhuven
och gud oss bevare
för fetfläsket
att halka på fläsksvålen
där går nog gränsen
för vad vi förfallna tål !






Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real