Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historisk berättelse i nutid


Sundets vita pärla

Här mitt i hamnen
ligger en båt

Som ej än har kastat
sin sista tåt

Styrman på däck
han vårdar sitt skrov

Skapar en njutning
om jag nu får lov

Vita pärlan av orsak
med namn den benämns

Just i en stad
Där man inte skäms

För något så vackert
som vågorna bär

Finns det ju inte
som just nu är här




Fri vers av B Brom
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-01 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom