Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven efter vårt uppträdande i skogsparken med lekar kring Shakespeares lyrik

 




skådespelarens gränslösa belägenhet





medan jag agerar
ligger varje nervositet flera hundra meter eller ljusår bort
men när jag ska agera
sitter all förväntan och tuggar nervöst på mina tankar
inifrån kroppens frånvaro
så att hjärtat kommer i kläm i den oändliga dörrspringan
mellan mig och omvärlden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-01 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP