Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren 2009.07.02


varmt väder i dag
njuter vi eller svettas
eller

både och




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 11:05



Bookmark and Share


  osams
eller inget av dom =) härlig text!
2009-07-02

    prima donna
både och tack å bock
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP