Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångervecka



Lyckan finner du inte hos
mig sa du
och gav mig mitt hjärta
tillbaka.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 15:46



Bookmark and Share


  Miss Mod
Den var riktigt träffande.
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real