Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksväntan



nu
ja just nu
möter vördnaden sitt ja
i stilla vindfläkt

smekandes i kärlek
finner ömheten sin glans
i violetta färger

nu
ja just nu
möter sanningen sitt nej
i spegelblanka vatten

bejakande sin åtrå
följer känslan bakstim
mot öppna vatten




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 16:42



Bookmark and Share


  Glensan
Underbar text
blir upprymd av
att läsa den

Tack
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP