Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med självsäkerhet vs. flickan utan

Hon kom hit med självsäkerhet
hon visste vad hon ville ha
Hon pekade hit och dit
och sa det här ska jag ta

Expediten sa välj någon av dessa svärden
Det var då hon blev odödlig
och erövrade hela världen

Hon tog allt jag samlat ihop
Och håller om det hårt
Jag försöker få tillbaka det hon tog
men det är för svårt

Jag blev utan självsäkerhet
Men jag vet vad jag vill ha
Jag kommer att kämpa
fram tills den dag

..jag är i hans famn igen




Fri vers av anniks
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-09-30 06:30



Bookmark and Share


  kärleksbarn
underbar dikt! brukar vara smått emot rim, men du lyckas tokbra!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva