Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skapade....

Du skapade mitt leende

med ditt.

Du skapade mitt skratt,

för du var lyckan själv.

Du skapade min framtidstro,för att du själv ägde en.

Du lärde mig att ge,

för att du gav.

Du skapade mitt leende

med ditt.

Jag skapade tolerans,

för att du kunde förlåta.

Jag skapade ärlighet,

för du visste inget annat.

Jag skapade trohet,

för jag var ditt allt.

Jag skapade historia,

för att vi båda skulle minnas.

Du skapade min värld,

för att vi båda skulle rymmas.

Du skapade min längtan,

när världen blev för stor.

Du skapade en morgondag,

för att du fanns i mitt liv.

Du skapade mitt leende

med ditt.

Max P




Fri vers av Max Poisé
Läst 526 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-03 12:21



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin
2016-04-19

  Den gamle
Fin, din första eller?
D
2012-11-18

  Ninananonia VIP
Fint :)
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé