Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ÄR....

Du är.

Du finns , du är verklig.

Du syns, du märks

du finns här.

Allt du gör

ger resultat

allt du ser

finns….

Vart du än är

du finns i någons tankar

hur ensam du än är

finns ett hjärta som bankar

Du är

någon som någon ser

någon som någon bryr

Även när du inte ler

finns en morgondag som gryr

Det finns någon som sig offrar

för din monotoni

du finns i någons liv

du är någons fantasi

Du är…

Och det kommer du förbli.




Fri vers av Max Poisé
Läst 478 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-03 12:33



Bookmark and Share


    lory
vackert..gillar att blädra genom äldre texter..jättebra
2012-03-06

  Ninananonia VIP
Tycker om dessa tankar..
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé