Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en beskrivning av den bittra sanningen.


Ljust nederlag.

Efter kalla känslor kommer svart regn,
efter stor besvikelse kommer den tomma förvåningen.
Efter alla tider, stunder, känslor kommer total förvirring.
Allt som betyder något är framtiden.
Den starke står längst, den svage faller först.
Verkligheten kommer ifatt och jag står längst!!




Fri vers av La Magnus.
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.