Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känslo laddad beskrivning av känslor.


Ringen utan ägare.

År, månader, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder
flyger förbi.

Saknaden av den man sökt genom tiden förblir.
Dock stunden var här, känslan smekte förbi.

Men den stannade inte, den svepte förbi.
Kvar blev saknaden, frågorna och de tomma orden av längtan.

Var du än försvann hoppas jag att du vet vad du gjorde med mig.
All den lycka som nu har splittrats.
Den ring av guld som nu ej har någon ägare.

Var finns svaren.

Dock vet jag vad sorg och saknad är.
Du vet säkert vad du gjorde när du lämnade mig,
hoppas du finner det du söker, jag vet att jag gjorde det.
Men nu är du borta.




Fri vers av La Magnus.
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.