Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivning om kärlek och saknad.


Från natt till dag å tillbaka.

Som en vårvind svepte du in i mitt liv.
Du fick blommorna att blomma, du fick fjärilar att svärma.
Allt du sa, allt du gjorde fick min värld att rotera.

Du svepte solsken över min så gråa vardag, du fick mig att le.
Alla stunder du skrattade fyllde du mig med värme.

Alla dina kyssar fick min himmel att bli blå.
Varje andetag du tog fyllde mitt hjärta med välbehag.

Varje gång du gick din väg dog en bit av mig.
De gånger du sa adjö visnade en blomma.

Varje gång du inte såg på mig blev dag till natt.
När du vände mig ryggen tog du mitt hjärta med dig.

När du nu är borta är mitt hopp hos dig.
Varje vind som sveper in är kall.
Alla solstrålar har nu blivit till regn.

Alla ord jag hör sägs av dig.
All den tomhet som nu sköljer över mig.

Ingen förstår min saknad.
Alla som tröstar försvinner i tomheten.




Fri vers av La Magnus.
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.