Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord som har en mycket stark kärna.


Innebörden av ordet!!

Relation
Engagemang
Själsfrände
Passion
Evighet
Känslor
Trohet

Ett stort ord med många innebörder. Ett ord som jag känner starkt för.
Ett ord som många tar lätt på.
Ett ord som finns i många skepnader.
Ett ord som skall vara ömsesidigt.




Fri vers av La Magnus.
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-07-06 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.