Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lycklig tid var då. Då förklaringarna var enkla.


En ängel som gör mig het...

För mig är du en ängel, för mig är du den enda.
Du har fyllt mina dagar med lycka,
att en ängel som du vill finnas vid min sida
kan jag bara se som en skänk från ovan.

Ett vackert skratt, så många kloka värderingar,
de underbaraste ögon som tindra.
Att få känna dina lena läppar, att få älska med dig
gör mig varm av tanken.
Att få smeka din kind, din hals, dina bröst, din mage, din rygg.

Att få hålla om dig utan att äga dig.
Gör mig het av längtan.
Du bryter ner mig samtidigt som du bygger upp mig.
Du gör mig hel som ingen människa kan göra.
Du är min ängel och jag älskar dig för den du är.




Fri vers av La Magnus.
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.