Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning av vår blöta tillvarao.


Kyliga Regn...

Ett regn som faller hårt och kallt.
Inget liv, ingen puls.
Allt står stilla.

En droppe kall och hård,
rinner sakta längst pannan.
Det är grått och mörkt längst
den gata jag går.

Minnerna flyter förbi.
Fort fort försvinner de bort.

Ingen syns, inget hörs.
Är jag ensam i denna mörka värld.

Ge mig sol, ge mig glädje.
Dock det är det enda jag behöver.
Vem vill vara kall och blöt,
säg vem vill vara trött och ledsen.

Kom kom ta min hand,
vi ut på ängarna springa kan.
Spring spring,
solen hinner oss ifatt.




Fri vers av La Magnus.
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.