Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Positivt tänkande.


En tå i sanden.

Tiden formar våra fotspår,
ju längre vi går ju längre fram i tiden kommer vi.
Att stanna upp i vardagen och se tillbaka får våra spår att tyna bort.
Se framåt och lev livet.
Du kommer alltid att forma nya spår.




Fri vers av La Magnus.
Läst 199 gånger
Publicerad 2009-07-07 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Magnus.
La Magnus.