Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinad ådra i förnyelse



Det var efter solnedgång
och Annas ögon
var trollbundna

allt hon trodde var omöjligt
blev möjligt
i främlings famn

Det var sprit och dans
och Anna förlamades
i pulsslag

allt hon trodde var glädje
blev en dimma
mot tolvslaget

Det var inte prinsen
som Anna drömt om
som agerade

allt som var dött
blev nyfött
av räddande ängel




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP