Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går…


Bredvid


Har du lämnat stan för soliga stränder
Leker du tafatt med kvinnan i ditt liv
Kanske går du solo genom nattens gränder
Utan varken mål, mening eller driv

Allt kan hända när livet ställs på ända
Insikter vaknar, utsikter dör
Bort med det gamla, ruiner de ramla
Vad du än saknar, gnager och stör

Hur du än känner, vart du än går
Finns jag bredvid dig dag som natt
När solen bränner i blödande sår
Älskar jag dig som mest min skatt








Fri vers av Carola Jeryd
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-04 02:45



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Oj så fint, känslofullt och gripande.Du äro poet
med emotioner.....
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för