Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningsfull

Njut av
saknaden


så du uppskattar
det du
saknat
När du väl
får det
igen




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2009-07-04 17:23



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
sannt
2009-07-05

    ej medlem längre
Förstår dina ord väl
om det bara kunde vara så enkelt
snyggt (:
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon