Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rörelse



Mellan orkanvindens uppror
och fjärilsvingens skälvning
spänner livet

Mot döden

Marionettstyrt i
tidens eviga rytm

Där en enkel
fingervisning
utgör vägens val
och blir den enda gemenskapen
för mänsklig samvaro

Där enbart rörelsen
förblir konstant

-----

I rörelsens epicentrum
skallrar vibrationen
mot förlösningens
bristningsgräns




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-09-30 19:38



Bookmark and Share


  Roger VIP
Livets olika skiftningar har du på ett magnifikt sätt fångat i din dikt. Livet står aldrig stilla hur gärna vi än kan vilja det. Härligt böljande!
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg