Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv





Gnisselgrön blick
begravd i öppna
pulserande
kroppar
hallonbärsröd

stön från folietuggad
yta
blödande smeker

fångad att erövra
besatt av tanken
att äga

lusten dödlig
köttätande växt
befruktad


Slutgiltigt.




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 13:58



Bookmark and Share


  Miss Mod
lusten-dödlig, Du är för enormt positiv idag, tror jag!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real