Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapas eller Stelnar (Astro-Limerick no 10+11)

 




a scientist serious from Saturn
still sat there and tried to make moons burn
when God shed light like laser beams
then Satan froze all orgasm screams
and no one did see how the time turns




ett halvsnurrigt ur från Uranus
som aldrig ens vidrört ett manus
så plötsligt klockan elva
kom på att ett och ett blir två;
försökte starta om sitt varv
fast sfärer medger inget slarv
så vi får springa med stressen rinnande ur anus

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2009-07-06 15:08



Bookmark and Share


  Nanna X
hm, din mystik tål att fundera över! nån slags gåta eller paradox: står tiden stilla i england medan den skenar i sverige? men det är ju samma tidszon? att skapas kan ju också vara detsamma som att stelna, i stöpsleven ?
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP