Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Blogg för oss sjuka, SVÄLT!

 

 

Knappast 40kg and sinking!

Vi har ätit varje smula, varje korn av bröd och ost

varenda sticka, varenda uns av luft!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som en liten nål
som lämnar ett litet litet hål
på mitt hjärta..

verkligen bra förmedlat
på så få ord
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*