Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något fattas herr larsson


regnet var som dimma
och ingen av dem verkade vilja söka skydd

pelle piller satt och skakade

ingenting var sig likt
och sett genom hans ögon
menar jag verkligen ingenting

i abstinensens småparanoida värld
blev varje okänt ansikte till en fiende
men han satt ändå med en nålstucken arm
beskyddande runt herr larsson

något fattas mig

herr larssons ord lät tunga
mumlande

han hängde med huvudet

mina rum är tomma
tystnaden är för stark

något fattas mig
jag är inte längre hel
min längtan är primal och djurisk
men jag vet att något viktigt fattas mig

han tystnade

kroppen verkade skaka rista
innan han viskade med insikt

fröken mörk

allt var bra
men sen ändå inte
för plötsligt var hon borta
inte här alls
och

hon tog min glädje med sig











Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 599 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-03 08:29



Bookmark and Share


  madinsane
fröken mörk är min idol..
[ja, jag gillar att ha idoler, nåt feeel med det?? *mopsar opp sig*]
om fröken mörk fattas herr larsson,
kanske herr larsson ska ta och trä på sig hundhuvudet
och leta efter henne..
bland skuggorna...
i asfalten..

muahhahahhaaa
2005-10-03

  Ola Rydberg
Mm briljant
herr Westlund
2005-10-03

  himlens hemlighet VIP
ah nu blir jag glad hans...fint ju...nu kommer jag alltid tycka om dig vad du än skriver
2005-10-03

    Bodil Sandberg
enormt bra skrivet,lysande,älskar herr larsson
2005-10-03

  Håkan Eklund
stackars herr Larsson förvisso, men jag läser o tolkar
mer om hans naiva inställning som lyser igenom ibland.
här snyftar han ut sin eländiga sits, lämna av kärestan,
hos karaktären och vraket Piller, som tycks ha djupare
problem än Larssons brustna hjärta. som uppfattade jag
dikten. Bra skrivet
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP