Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En apa i kruka han växer ej

 

Min Saga, Min apa & Min vän,  var finner jag er nu

Min Saga, söta lilla prinsessa, det finns ingen som Du!

 

En apa i kruka, han växer ej

Mitt underligt underbara zoo

det förintade sej

 

Min sanning var syrlig

så svår att ta

att vännen min misstrodde mig

Min tro på henne

Min ärlighet sved

och genom min vänskap hon övergav mig

 

Så brutalt

En daggdroppes bo

går förlorat

avdunstar bort ifrån mig

 

Med stumma ord

i så fruktansvärt fruktansvärda meningar

bad vännen min, mig gå

ty nu är mitt zoo borta

och min vän, mina Saga & min apa, likaså




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-06 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är smärtsamt att förlora en vän
har jag också gjort , allt för många gånger
så detta kan jag nog säga att jag förstår

och som vanligt har du på ett fint sätt
beskrivit dina känslor samtidigt som du har
lämnat spår inom mig

tankar
känslor
dom bubblar
gör lite ont

precis som jag älskar det

fantastiskt (:
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*