Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarönskning

 

Jag ska hoppas på drägliga dagar

som vi orkar leva

Om en sol som inte blottar våra brister

till Bristningsgränsen och gräs på vilket vi kan vila,

utan att bli dränkta, osedda, översedda eller trampade på! :-)




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-06 18:59



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj! vilken stark och förundrande text, tack applåder och kramar i massor min vän
2009-07-27

  Eduardo
fin... hoppas på en sol som blottar mina brister inför andra och att jag kan fortsätta gå utan att bli dränkt, osedd, översedd lr trampad på... jag gillade detta...
2009-07-23

    ej medlem längre
skänker lite hopp (:
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*