Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens ljus..

I svartaste mörker
av ångest av nöd..
ropar mitt inre på hjälp
till Honom som skapat
känner mig väl...
öser sitt ljus på min själ..










mare







Fri vers av mare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 12:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stjärnor framträder bäst mot mörk botten.
Fyrens ljus finns där.
Fyren, inte führern.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP