Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

placerad

vidsträckt svävar jag
smekande ängars dagg
över - men ändå över
gör jag snöänglar
i det just förfallna

ligger jag, kvar...




Fri vers av Fredric
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-07-07 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric