Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(och visst fan gråter jag, men vem fan bryr sig... för att inte ha, är inte att äga...)


far är sen

det är vinter 1979,
jag längtar fortfarande
efter den varma kram
som du lovat

fyra år har gått
sedan vi sågs.
nej, jag minns inte
för jag var inte född

men ändå, står jag
frusen här och väntar
för mor har sagt
att du finns

fortfarande




Fri vers av Fredric
Läst 185 gånger
Publicerad 2009-07-07 23:19



Bookmark and Share


  Sturesdotter
berör starkt
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric