Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson blir avfärdad


när han lämnade över sina tankar
skrivna i de innersta av de hemliga rummen
fick han nästan ingenting tillbaks
bara

att det var slöseri på papper

som den hjälte han ändå är
bekymrade det honom inte alltför länge

det sved
och lämnade ett spår
av bitterhet

självklart

men även en egendomlig styrka
styrkan att fortsätta
gå vidare
och

bevisa motsatsen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 659 gånger
Publicerad 2005-10-01 11:30



Bookmark and Share


  kärleksbarn
ah, pow wow! tokbra ju...stark.
2005-11-19

  Saga-Sofia
Har herr larsson författardrömmar? Var annars blir man så ratad?
2005-10-02

  Ola Rydberg
ahh jag brukar ju gilla alla
herr larssons livsöden
men
denna
älskade jag !
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP