Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bländaren

visst ser jag
med mina blinda ögon
när ljuset svämmar över
då längtar jag

hem




Fri vers av Fredric
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-07-09 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric