Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss (utan tillsatser)


kyss

en sida av förmörkelse
en av midnattsol

kyss

varje sida av åder
en pulserande stilla

kyss

äkta läppars guldkant
briljerande rörelse

kyss

en sida av kärlek
en helt vanlig dag

äkta kyss




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-08 20:56



Bookmark and Share


  aol
underbart
2009-07-12

  Glensan
Kyssar är mysiga

Härlig text
2009-07-09

  Aciom
Tänker på min " Kyss mig " . vacker !
2009-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Både förmörkelse och midnattssol! Fascinerande!

En liten enkel tulipan uppå förmörkelsedan...

Skönt att slippa tillsatserna.
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP