Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt att lyckan inte är känslan utan betydligt mer varaktigt


Lyckan kommer... lyckan går

Tungt att vakna

vill sova men kan inte

Vissa dagar

vill man inte


Ändå i mörkret

i tunnelns djup

anas ett ljus

eller en gryning


Lyckan kommer

Lyckan går


Lyckan finns där likväl

i det mörka

slippriga

ogripbara


Glad att jag lever

i smärtan

sorgen

att känna...






Fri vers av pärlan
Läst 471 gånger
Publicerad 2005-10-01 12:54



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
så mycket känslor,gripande och ändå att glädjen finns....Vacker!
2005-10-01

    Bodil Sandberg
Jag tycker du fångar "det VACKRA grå" på ett underbart sätt
2005-10-01

  Eduardo
Visst finns den där... någonstans ... :-D


väldigt skönskrivet o träffande *gillar*
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan