Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tid och avstånd är utan betydelse...


Själamöte ...för du är alltid med mig..

Du har byggt bo i min själ
och du har lindat in dig
i mina tankar,
omfamnat mitt hjärta
och retat min lystnad..

Du är innesluten i mig
och omsluten av mig
Vi hade en början,
är en fortsättning,
utan slut..

En känsla så självklar,
som inte söker sin förklaring
lever på det den är,
frodas av det den kan vara,
dömmer om vad den skulle kunna bli..

Så mäktig, så bräcklig
...stärker den mig...
för du är alltid med mig..




Fri vers av *maihe*
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*